Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да се похваля

Дойде време и аз да се похваля, как си направих подобрение за CD в алфа 166. То незнам дали е точно за хвалене понеже се променя доста интериора, но аз за 1 седмица свикнах и вече ми изглежда добре

Да започна по отдалече :
    Лятото си свързах двд към ICS. В началото всичко беше наред, но лошият моно звук през TV сигнала и след провала да го свържа през предусилвателя на касетката ме накара да търся и друг вариант за нормална музика в тази кола.
    На итал феста видях на един колега как му го бяха направили и ми влезе мухата в главата
    Ходих на две места да ми кажат дали могат да го направят това нещо и колко ще ми струва. На първото не се доразбрахме какво точно трябва да е направи и казаха, че не могат. На второто след дълги обяснения ми изтреляха 300 лева за изработката на кутията. Реших, ча са ми много парите за тази интервенция и си казах че ще си го правя сам - поне знам какво искам .
    След една седмица моделиране и една изхвърлена кутия успях да го завърша. Единствения проблем в момента е кожата която сложих не стана на 100% и може би напролет ще се преправи.
    Другото което добавих към озвучаването е: елипси отзад на кората, понеже там нямаше нищо и изолация на ламарината под кората. Пуснах си и кабели за усилвател, но засега няма да се слага туба понеже имам малък разбойник на 1,4 година и все още возя количка в колата и няма излишно място .

Ето и снимка за съжаление с лошо качество но тия дни ще я сменя
    Last edited by kartell; d.m.y г., 10:05.
    FIAT Punto 1,9 JTD
    EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
    sigpic

Еваля
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Дай и някое клипче че се заинтригувах много сериозно !!!
      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Хмм и на мен ми искаха 300 лв. ама понеже не съм от най-сръчните платих си и ми го направиха....

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
          Хмм и на мен ми искаха 300 лв. ама понеже не съм от най-сръчните платих си и ми го направиха....
          Каде ги правят тия красоти бе момчета дайте повечко инфо и материал да видиме и ние малко как е с DVD !?!
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Ами аз съм от Русе и едва ли да ти помогна много много, но да ти кажа мисля че ако отидеш някъде, където с музика се занимават и им дадеш тази снимка ще ти го направят. Аз го видях това от нета и отидох със снимката при хората и те ми го направиха.

Comment

Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщение
              Ами аз съм от Русе и едва ли да ти помогна много много, но да ти кажа мисля че ако отидеш някъде, където с музика се занимават и им дадеш тази снимка ще ти го направят. Аз го видях това от нета и отидох със снимката при хората и те ми го направиха.
              къде в русе правят такива неща и аз сам от русе сега чакам да ми докарат една 166 jtd и искам и аз да си слоща DVD

Comment

Абе не знам.. на мене ми седи като не на място.
                Друго си е на оригиналният дисплей.
                Често ми се случва да чакам жената от работа и гледам или някой филм или телевизия и е удобно.
                Искам да кажа че не става да гледаш в движение но когато чакаш си е гоооолема екстра.
                безплатни обяви
                Моята 166

Comment

Абсолютно съм съгласен че стой странно, но след няколко дни се свиква и да ти кажа разликата е голяма в сравнение с оригиналния дисплей, просто ъгълът му на гледане е малък на оригиналния. Както писах в 1-вия пост и аз бях с ДВД но вече не се използва.

П.П. Общо взето е въпрос на вкус, на кой както му харесва
                  FIAT Punto 1,9 JTD
                  EX Alfa 166 2.0TS 155hp with 18'' RIM
                  sigpic

Comment

Спор няма! Евала и поклон за ентусиазма.
                    безплатни обяви
                    Моята 166

Comment

Working...
                    X